Help je ons mee? ViaVida wordt onze nieuwe naam...

August 18, 2019

ViaVida? Wat is dat nu denk je vast! Nu al een andere naam? Na het overdonderende succes van onze opening vorige donderdag, zijn we genoodzaakt om onze naam aan te passen om een inbreuk tegen naamregistratie te vermijden. 

Mooie krantenartikelen, jullie massa's likes, grote aanwezigheid vorige donderdag en de vele positieve reacties op onze zaak sterken ons om niet bij de pakken te blijven zitten! ViaVida staat voor hetzelfde verhaal: onze wereldse gerechten en verhalen delen via mensen, het leven brengt ons steeds op verrassende plaatsen om nieuwe dingen te ontdekken en op jullie bord te toveren!

Deel je dit a.u.b. zoveel mogelijk openbaar? Zodat iedereen ons nog kan vinden? Instagram en website pas ik zo snel mogelijk aan, alsook ons logo. Alles komt goed met jullie hulp 🤞🤞🤞

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Help je ons mee? ViaVida wordt onze nieuwe naam...

August 18, 2019

1/1
Please reload

Recente berichten

October 16, 2019

October 29, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square